Het levenslicht

Klussenbedrijf van Beek bestaat nu ruim een jaar. Na jaren voor een baas gewerkt te hebben, ben ik vorig jaar voor mijzelf begonnen. Onder het motto: ‘Iedere klus is een van Beek klus’ nemen we verschillende klussen aan zoals aan- en verbouw werkzaamheden, schilderwerk, onderhoudswerk, grondwerk en renovatie.

Kortom veelzijdig genoeg. Wil je meer informatie?

Neem dan contact op via e-mailadres info@klussenbedrijfvanbeek.nl of
mob. 06 13523918

Tot ziens!

Laurens van Beek.

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>